Meer resultaten voor Terraszonwering

Terraszonwering
Vind terras zonwering op Marktplaats.nl.
Vind terras zonwering op Marktplaats.nl Voor iedereen een voordeel.
Terraszonwering.
www.bohaco.nl / Producten / Zonwering / Terraszonwering. Terraszonwering Wat zijn de mogelijkheden? Wanneer u terraszonwering aanschaft is het belangrijk u vooraf goed te informeren over de mogelijkheden. Als het mooi weer is zit u graag buiten op uw terras. En hoewel de zon een graag geziene gast is is zonwering vaak al snel wenselijk. Terraszonwering is bij Bohaco verkrijgbaar in diverse opties die allemaal hun eigen kenmerken en toepassingsmogelijkheden hebben. Verdiep u vooraf in de eigenschappen van de verschillende zonwering oplossingen zodat u zeker de juiste keuze maakt voor uw situatie. Uiteraard voorzien onze ervaren medewerkers u graag van een persoonlijk advies.
Terraszonwering met frame 295 x 250cm Praxis.
Terraszonwering knikarmscherm in de kleuren antraciet en wit gestreept. Polyester doek met PU-coating UV-bestendig en water en vuilafstotend. 2 jaar garantie op mechanische onderdelen. Uitval 250 cm breedte 295 cm. Op werkdagen voor 1500 besteld de volgende dag in huis.
Terraszonwering.
Voor u zijn de onderstaande voordelen en opties van belang. Vrije doorloop onder het zonnescherm. Van 1 tot 18 meter breed met 1 doorlopend doek. Tot 5 meter uitval. Uitval in stappen van 10cm. Uitvoerbaar met oprolbare Volant van maximaal 2 meter hoog. Speciale modellen voor balkon montage.
Terraszonwering.
Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering afwerking en vormgeving. Luxaflex terraszonwering is uitermate geschikt voor brede gevels en maakt ongehinderde doorloop onder de zonwering mogelijk. Geschikt voor brede gevels. Terraszonwering uitgekiende combinaties van comfort en levensduur. Slim concept beproefde techniek markante verschijning. De Spectra is een topper in het land der terraszonweringen. Het scherm heeft een slanke en robuuste vorm en door zijn ingenieuze kapconstructie sluit het systeem altijd perfect.
Terraszonwering Laumen Rolluiken Zonwering.
Ze dienen als een sfeervolle terrasoverkapping die van uw terras als het ware een verlengstuk van uw woonkamer maakt. Voor iedere maat is er wel een terraszonwering leverbaar. Meestal wordt gekozen voor een fraaie aluminium cassette die geheel naar wens van de klant kan worden uitgevoerd. Laumen levert schermen vanaf kwaliteit Volkswagen tot Rolls Royce. Afstandbediening verlichting infraroodstralers of desgewenst een uitrolbare volant aan de voorzijde om hinderlijke laagstaande zon te weren. Tel 31 045-542 38 48.
Terrasoverkappingen op maat Winsol.
Terrasoverkappingen vind je bij Winsol. Zowel aanbouw als vrijstaande terrasoverkappingen worden op maat gemaakt. Lees meer informatie op onze website.
Terraszonwering op zonwering-hasselt.be.
Fax 011 33 12 57. Terraszonwering moet niet alleen voldoende bescherming tegen de zon bieden maar ook nog eens mooi zijn. De zonwering moet natuurlijk bij de uitstraling van uw woning passen en als het even kan de kleuren van uw gevelsteen verlevendigen. De doeken van onze knikarmschermen uitvalschermen parasols en spandoeken zijn in talloze kleuren leverbaar dus dat zit wel goed. Ook de afwerking van de verschillende soorten terraszonwering uit ons assortiment is doordracht en stijlvol. Neem als voorbeeld het knikarmscherm en het uitvalscherm.

Contacteer ons