Resultaten voor uitschuifbare terrasoverkapping

uitschuifbare terrasoverkapping
Uitschuifbare terrasoverkapping P.V.C doek Veldman Zonwering.
Uitschuifbare terrasoverkapping P.V.C doek. Uitschuifbare terrasoverkapping P.V.C doek. Terrasoverkapping uitschuifbaar met een P.V.C doek bestaat uit een pakket doek dat is aangebracht op zij geleiding. De zij geleiding wordt ondersteund door lagen van P.V.C weefsel en dwarsprofielen. De doeken worden van elkaar gescheiden door aluminium baleinen die strak getrokken worden door een door een tandriem in de geleider die vervolgens aangedreven wordt door een motor deze zorgt ervoor dat het doek strak getrokken wordt.Het resultaat is een een perfecte waterdichtheid van het systeem. Via de Somfy i.o afstandsbediening kunt u de uitschuifbare terrasoverkapping open en dicht doen.
Terrasoverkapping Torck poorten en zonwering.
Met een Renson terrasoverkapping geniet u langer én meer van het buitenleven ongeacht het weer. Vertoeft u ook graag buiten? De tuin staat niet meer los van uw huis beiden worden aan elkaar gelinkt en vormen één geheel. Daarom willen we ook buiten in onze tuin meer sfeer creëren en streven we naar optimaal comfort en leefplezier. Maak kennis met de Renson terrasoverkappingen. Het dak biedt u voldoende bescherming tegen overmatige zon en regen.
Al eens aan een telescopische terrasoverkapping gedacht? CoverSwim.
Onnodige kap en breekwerken worden u bespaard en de uitschuifbare overkapping is opvallend snel geïnstalleerd waardoor u er meteen van kan genieten. Het hele jaar door genieten wanneer u dat wil. Met een uitschuifbare terrasoverkapping creëert u extra leefruimte die op elk moment weer kan verdwijnen. Zo heeft u een veranda pergola of tuinkamer wanneer ú dat uitkomt. Ook het serre-effect is een belangrijke troef. Doordat de terrasafdekking volledig in plexi wordt gemaakt zal de zonnewarmte optimaal worden vastgehouden en zal de temperatuur onder de overkapping automatisch enkele graden stijgen. U hoeft dus niet bij te stoken om zelfs bij koudere buitentemperaturen op uw terras te vertoeven. Ook in de herfst en in de winter kan u heerlijk genieten van het binnen-buitengevoel.
Horeca Met een terrasoverkapping zit uw terras eerder vol.
Met de terras oplossingen van Intexstore kunnen uw gasten gewoon buiten blijven zitten. Met een terrasoverkapping zit uw terras eerder vol. Comfortabel onder de infrarood terrasverwarming blijven uw gasten langer zitten. Complete terrasoplossingen speciaal op maat gemaakt. Elke situatie vraagt om een eigen aanpak. Zo maakt Intexstore complete terraskamers waarvan alle wanden en het dak bij mooi weer open te schuiven zijn. Denk aan schuifdaken textieloverkappingen of lamellendaken. Intexstore maakt het horeca terras toegankelijk ook als het begint te regenen kunnen de gasten gewoon op het terras blijven zitten.
Uitschuifbare terrasoverkapping Mogelijkheden offertes.
De uitschuifbare terrasoverkapping is ideaal voor iedereen die niet het hele jaar door een afdak wilt hebben. Uitschuifbare terrasoverkapping zijn het meest flexibel maar vergen ook het meeste onderhoud. Dat zijn natuurlijk keuzes die je tegen elkaar moet gaan afwegen. Daarom raden we aan om raad te vragen aan een vakman via onze offertedienst. Meestal wordt gebruik gemaakt van een houten metalen of aluminium constructie draag en steunbalken met daarop een zonwerend doek. Dit doek kan dan eenvoudig worden weggeschoven indien de zon niet te fel is.
Terrasoverkapping Carport of overkapping woning.
Zo kunt u uw woonomgeving vergroten en langer genieten van het buitenleven. Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar tot in het verre najaar kunt u genieten van uw tuin. Hierdoor zorgt een terrasoverkapping gegarandeerd voor plezier en comfort! Een terrasoverkapping valt in de categorie bijgebouwen en overkappingen. Indien de terrasoverkapping voldoet aan de regels voor het zonder bouwvergunning bouwen van bijgebouwen en overkappingen mag de terrasoverkapping zonder bouwvergunning gebouwd worden Bekijk http//www.ruimtelijkeordening.be/. Absoluut maatwerk voor terrasoverkappingen. Alle overkappingen exclusief de Alur carports worden speciaal voor u op maat gemaakt. Zo kunt u ook alles harmonisch afstemmen op uw gevel. Kies voor een strak of een klassiek gootprofiel polycarbonaat of glas of aluminium en een bijpassende kleur voor het frame.
Waterdichte uitschuifbare terrasoverkapping.
Vanaf nu is de waterdichte in en uitschuifbare terrasoverkapping leverbaar. Deze overkapping kan gebruikt worden tot windkracht 8 en is waterdicht. Dus het tuinseizoen is vanaf nu een stuk langer met de nieuwe terrasoverkapping. Dus als het volgend jaar weer zulk bar weer is met de Pasen en u schaft nu een terrasoverkapping bij ons aan heeft u daar in ieder geval geen last meer van. Download hier de brochure lage resolutie. Klik hier voor meer informatie over de waterdichte terrasoverkapping.
Aluminium overkapping Mogelijkheden Eigenschappen Kostprijs.
Bovendien is polycarbonaat goedkoper dan glas.

Contacteer ons