Resultaten voor verandas

verandas
Veranda met gesloten dak als knusse leefruimte De Mooiste Verandas.
De Mooiste Verandas toont u de mooiste verandas gebouwd door één van onze geselecteerde partners. Een prachtige en gedetailleerde fotoreeks toont elk project in al zijn facetten. Naast info over het project vindt u telkens de contactgegevens van de bouwer.
verandas de veranda veranda's' Chris Struyf.
32 3 488 11 49. Chris Struyf is reeds 30 jaar gespecialiseerd in verandas en pergolas. Onze prachtige realisaties vindt u in heel het land. Welke soort veranda u ook in gedachte hebt, Chris Struyf verwezenlijkt uw droom: realisaties in hout, aluminium of gecombineerde materialen.
Veranda's' Janssens.
Meer dan alleen verandas. Bij Verandas Janssens kan u niet alleen terecht voor een veranda, wij hebben ook alle expertise in huis om uw badkamer en keuken te renoveren, om uw terras te overkappen of om een serre te plaatsen in uw tuin.
Verandas voor uw smaak en budget decoranda.
tot een afgewerkte veranda met zonwering. Verandas voor uw smaak en budget. Waarom kiezen voor een aluminium veranda van Decoranda? Omdat u hier zeker bent van een kwalitatief en goed geplaatst resultaat, op maat van uw smaak en budget. Ontdek ons buitengewoon gamma veranda's!
Veranclassic // Houten of aluminium veranda.
Na de plaatsing volstaat het een grondlaag en afwerkingslaag in uw favoriete kleur aan te brengen. Kom naar onze toonzaal, wij helpen u in uw beslissingen en kies uit een brede waaier van houten verandas in alle vormen en maten.
CMW Overons.
CMW is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar instaat voor het ontwerpen en plaatsen van verandas en pergolas. Deze jarenlange ervaring en vakkennis staan borg voor een topkwaliteit, eerlijkheid en duurzaamheid. Wij realiseren graag samen met u de veranda of pergola van uw dromen.
Veranda? Gegarandeerd de Laagste Prijzen! Tuinmaximaal.
De overkappingen zijn op vele standaardmaten beschikbaar, en het is uiteraard mogelijk om deze in te korten. Verandas van Tuinmaximaal zijn uniek in hun kwaliteit door het gebruik van een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in iedere goot. Alle verandas dragen een CE markering en voldoen daarmee aan de Europese bouwnormen, wat betekent dat zij bestand zijn tegen 1 meter poedersneeuw en wind tot orkaankracht.
Verandas Luyten.

Contacteer ons