Resultaten voor houten serre

houten serre
Bouw jouw eigen tuinserre Huisje Tuintje Boompje.
Als dit geen ecologisch project is weet ik het niet meer. Daarenboven is het een superleuk zomerproject om samen met de kinderen te doen. Het vraagt wel enige voorbereiding want aangezien de serre voor het grootste deel bestaat uit gerecycleerde pmd waterflessen en je er zon 1500 nodig hebt voor een degelijke serre ben je op voorhand al een tijdje bezig met het verzamelen ervan. Je kan natuurlijk ook opteren voor een miniserre. Naast plastic flessen heb je nog 4 houten palen nodig om het skelet te maken en daarnaast nog houten latten voor het flessenkader. Diverse tuinstokken worden gebruikt om de flessen aan te rijgen en daarnaast hamer spijkers betonmix enzovoort om ervoor te zorgen dat alles goed vast blijft zitten.
Houten serre-uitbouw Prijs per m2 en info SerreAanbouw.nl.
Binnen 1 werkdag contact. Gratis deskundig advies aan huis. Telefonisch offerte aanvragen Werkdagen 800 2200 weekend 900 1800.
Houten serrebouw houten serre op maat.
Het mooiste blijft toch altijd als het achteraf nauwelijks zichtbaar is dat de serre later aan het huis gemaakt is. Ja ik wil meer informatie. Stijlvol wonen in een houten serre van Niek Roos. Een houten serre is een stijlvolle en vriendelijke vergroting van je woonhuis. Het moet net als jouw woning comfort bieden want je brengt er vele uren door. Je ontvangt er vrienden vindt er rust en leeft er een belangrijk deel van jouw vrije tijd. Een serre moet daarom voldoen aan alle wensen. Bij Niek Roos BV staan jouw smaak en wensen centraal en laten we het ontwerp en de bouw naadloos aansluiten op jouw woonhuis en omgeving. Alsof het er altijd is geweest.
Homepage Grunhus ceder houten serres.
Dit is de homepagina van de Grunhus website. Bij Grunhus kun je terecht voor een hobbykas / tuinserre / tuinkas / serre / hobbyserre in ceder hout. Je vindt er.
Vind houten serre op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. Heel Marktplaats 38 resultaten voor houten serre. Kachels en Openhaarden 7. Kozijnen en Schuifpuien 6. Deuren en Horren 4. Hout en Planken 1. Platen en Panelen 1. Veranda's en Overkappingen 3. Timmerlieden en Meubelmakers 2. Zo goed als nieuw 0.
Serre zelf bouwen.
Kies dus goed na vooraleer je beslist met welk materiaal je zou gaan werken. Of je nu kiest voor hout of een metaal allereerst moet je het frame van de serre maken. Dit doe je door houten of metalen balken in elkaar te schroeven en/of nagelen zodat je een huisvormig frame krijgt. Zorg in dit frame voor voldoende ondersteuning voor de glazen of polycarbonaat platen die daar later zullen worden in bevestigd. Vervolgens bevestig je de platen of de folie on dit frame. Bij polycarbonaat platen kan je deze gewoon in het houten frame vastvijzen. Bij een folie gewoon sterk aanspannen en vastnieten. Bij glas zal je een veel sterkere voorziening moeten hebben en wellicht moeten proberen om het glas tussen het hout zelf te kunnen krijgen.
Houten serres Tuinen Filip Casier Roeselare Izegem Kortrijk Tuinaanleg tuinonderhoud tuinarchitectuur.
Geplaatst en gebouwd in eigen beheer volgens authentieke plannen van de jaren 1920. Opbouw mogelijk met origineel pitch-pine hout of andere hardhoutsoorten. Gietijzeren verbindingselementen naar oud model. Geplaatst op muren van originele gerecycleerde bakstenen. Kortom een romantische tuinserre die volledig tot zijn recht komt in de landelijke tuin.
Beltima Welkom.
Fax 32 03-235 33 13. Bekijk hier onze catalogus. Product zoeken op referentie Aantal collecties 16.

Contacteer ons