Meer resultaten voor Verandazonwering

Verandazonwering
Verandazonwering Terrasscherm B126 Brustor.
Zonwering Duurzame zonneluifels maken van elk terras een schaduwrijke oase. Screens Zonwering creëert een aangenaam klimaat in alle leef en werkruimtes.
Verandazonwering Luc Boonen Specialist in Zonwering.
Om een veranda in de zomer koel en leefbaar te houden is de beste oplossing een verandazonwering op het dak te plaatsen. Verandazonwering is de ideale manier om de temperatuur te reguleren in uw veranda. Zo wordt het er in de zomer niet tropisch warm of bederft de laaghangende winterzon de pret niet. Met een verandazonwering kunt u steeds de hitte de baas en het licht temperen. Het helpt u ook in hartje zomer genieten van uw veranda!
Verandazonwering Alfa.
Warmt jouw dakvenster uw leefruimte te hard op in de zomer? Maakt uw lichtstraat een sauna van de gang? Een bovendakzonwering ook wel verandazonwering kan u de nodige verfrissing bieden. Door het automatisch afrolbaar doek worden rechtstreekse zonnestralen van uw dakvensters gehouden waardoor de rechtstreekse opwarming door zonlicht tot / 85% kan worden geweerd. De luchtruimte tussen doek en glasoppervlakte zorgt voor ventilatie waardoor de lucht onder het doek niet opwarmt. De Alfa verandazonwering biedt de oplossing om de temperatuur in uw veranda onder controle te krijgen.
Verandazonwering.
Zonwering voor uw veranda veranda zonwering buiten.
Wanneer u kiest voor de V630-Malmö kunt u een windvaste uitval creëren van wel 6 meter lang. Door de verplaatsbare geleiders is de V630-Malmö ideaal om te gebruiken op o.a veranda's met een schuine hoek in het dak. De ondergemonteerde serrezonwering Sottezza biedt bescherming tegen verblinding door het zonlicht.
Verandazonwering Moeys Alex.
Deze wordt gemonteerd boven op het dak van veranda. Zo wordt het er in de zomer niet tropisch warm waardoor U van uw veranda het hele jaar kan genieten. 2 types verandazonweringen zijn er beschikbaar. VZ 510 met maximum oppervlakte 18 m uit 1 stuk. VZ 520 met maximum oppervlakte 25 m uit 1 stuk. Beide systemen zijn mogelijk te koppelen zodat grotere afmetingen mogelijk worden maximum 4 delen. Geschikt voor elk type veranda. Volledig op maat gemaakt. 2 verschillende kwaliteiten van doeken zijn beschikbaar soltis acryl.
De pagina die u zoekt is niet beschikbaar.
Verduere bvba Verandazonwering.
Een verandazonwering biedt koelte in uw veranda doordat de schaduw op de ramen de temperatuur onder controle houdt. Een verandazonwering beschermt uw meubilair behang vloer en gordijnen tegen verkleuring. U heeft keuze uit 2 types. kast bestaat uit geplooide aluminium profielen. kast bestaat uit geëxtrudeerde aluminium profielen. Een verandazonwering kan uitgevoerd worden met 2 types van doeken. Soltis 92 dichte densiteit. U heeft keuze uit een uitgebreide doekcollectie van effen kleuren blok en fantasiestrepen.

Contacteer ons