Meer resultaten voor Verandazonwering

Verandazonwering
Assortiment.
Ontvang elke maand onze recenste aanbiedingen in je mailbox! Trends weetjes en tips over alles van de afwerking van uw woning. Hoe snel ben je in onze winkel. Openingsuren M aandag tot vrijdag 9u 18u30. Adres Ring-West 11 9400 Ninove.
Verandazonwering LIM-ELEC bvba.
LIM-ELEC Neerpelt 011/64.27.63 LIM-ELEC Genk 089/35.00.25. De verandazonwering van HAROL is een op maat gemaakte buitenzonwering die bovenop uw veranda geplaatst wordt. De zonnestralen die de warmteoverlast binnen in uw veranda veroorzaken worden hierdoor buiten gehouden. Bovendien zorgt de afstand tussen het glas en het zonweringdoek voor een goede luchtcirculatie zodat de opgestapelde warme lucht tussen doek en glasoppervlak permanent wordt afgevoerd en het steeds aangenaam vertoeven is in uw veranda. Door het zonlicht te temperen houdt u niet enkel de warmte buiten maar verhindert u tevens dat uw meubels gordijnen en behang verkleuren.
Verandazonwering Moyaert.
zonwering verandazonweringen Harol zonwering garagepoorten rolluiken.
Harol is gespecialiseerd in zonwering rolluiken en sectionale garagepoorten.
Livarti Verandazonwering.
heerlijk genieten van uw veranda of wintertuin het hele jaar door. Verandazonwering VZ510 en VZ520. Hebt u een veranda of wintertuin die u het opperste genot bezorgt? Zorg dan dat u er het hele jaar door van kunt profiteren. Verandazonwering beschermt u tegen de ergste zon en vermijdt storend zonlicht. Comfortabel dus maar ook gezellig dankzij de kleuren die uw veranda volledig één maken met uw huis.
verandazonwering screens zonwering zonnewering zonwering buiten Limburg Eurosol.
de screen en verandadoeken zijn licht luchtdoorlatend UV-bestendig rotvrijuiterst stabiel en makkelijk te reinigen. bediening van screens kan handmatig motorisch bediend met schakelaar of afstandsbediening. Ze kunnen uiteraard volledig geautomatiseerd worden. bediening van verandazonwering is steeds motorisch bediend met schakelaar of afstandsbediening. Voorzien van een wind-zonneautomaat werkt uw verandazonwering volledig automatisch. Klik hier voor meer informatie over automatisatie. De verandazonwering B126XL heeft optioneel een uitschuifbare verlenging tot 1m25. De Zip-screen is een windvaste screen die zowel zonwerend als windvast als insectenwerend is. De Zip-screen wordt tot zeer grote afmetingen gemaakt. Windblocker houdt zowel zon wind als nieuwsgierige blikken tegen. Download pdf 547 KB. Download pdf 480 KB. Download pdf 713 KB.
zonwering-zonnewering-verandazonwering.
Tegen meerprijs is het aluminium frame in elk. Maak uw keuze uit onze Soltis of Dickson-collectie. Zonwering voor speciale toepassingen.
Verandazonwering.
In de zomer heerlijk koel en in de winter kunt u de lastige laaghangende zon de baas zijn. Voor wie een serre veranda of terrasoverkapping heeft is de Summerlight verandazonwering eigenlijk onmisbaar. Via geleiders wordt het doek van deze verandazonwering over het dak geleid. Het doek wordt in alle standen goed gehouden door het spansysteem. Electrische bediening is standaard en een afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden. 200 x 100 cm en groter vanaf 1084.

Contacteer ons