Meer resultaten voor open veranda

open veranda
Miniflat Een pergola of terrasoverkapping realiseert u met Miniflat.
Met zo een open veranda kan u vast en zeker extra lang genieten van de mooiste zomeravonden! Of het nu een stralende hemel is of er een fris zomerbuitje valt, onder de pergola's' van Miniflat zit u steeds ideaal beschermd.
Veranda bouwen open / gesloten veranda.
gevelveranda veranda staat vast aan een gevel van de woning. Men zou het onderscheid kunnen maken tussen diverse verandamodellen en/of constructie uitvoeringen. totaalveranda volledig beglaasde profielen verandaramen geplaatst op metselwerk. open veranda met volledige beglazing boven gesloten veranda gewone dakbedekking.
Verandaland Perfecta Totaalprojecten zonder zorgen.
Droomt u al lang van een mooie veranda? Dan zijn zaterdag 23 en zondag 24 september de perfecte dagen om die droom te realiseren. Dat weekend is het immers opendeurweekend bij Verandaland Perfecta. Schoonmaaktips voor het onderhoud van uw veranda.
Veranda als open leefkeuken aan klassieke woning De Mooiste Verandas.
De Mooiste Veranda's.' Blader doorheen alle veranda's.' Vraag uw offerte aan. Oranjerie als open leefkeuken, aluminium veranda als woonuitbreiding. Vorige afbeelding Volgende afbeelding. www.kellerag.com Stel deze bouwer een vraag. Rue de Wilwerdange 38-40. 352 97 80 21. thermisch onderbroken aluminium.
Februs Veranda's, Overkappingen, Oranjeries en Maatwerk.
Na een zoektocht van duurdere open veranda bouwers zijn we bij jullie terecht gekomen. Het eindresultaat is hoe we het hadden verwacht. Ook de afwerking is niet vergeten. Samen werd er nagedacht hoe alles op een mooie manier kon geïntegreerd worden.
Veranda: van gesloten naar open Bruynseels-Vochten.
Van gesloten naar open. Dankzij de veranda, met grote lichtstraat en afgewerkt met een dubbele boord met Victoriaanse krol, is de keuken veel groter geworden. Bij 14 m werd er 21 m bijgebouwd. De keuken en eetkamer vormen nu één grote aangename leefkeuken.
Aluminium veranda's, stalen veranda's, houten veranda's' VerandaLook.
Veranda, leefveranda, orangerie, pergola, afdak, luifel, zonnescherm, erker, zwembadoverdekking. Of het nu om open ruimtes gaat, of gesloten, groot of klein, in hout, in aluminium of in hout en aluminium, staal, VerandaLook beschikt over voldoende vakkennis en creativiteit om de meest uiteenlopende vragen in te willigen.
Veranda's' Janssens.
Bij Verandas Janssens uit Lier bent u zeker dat uw veranda helemaal is waar u van droomt. Een mooie uitbreiding van de woon-of leefruimte tot een trendy open keuken, de luxe van een tuinkamer is niet meer weg te denken uit het hedendaags leven.

Contacteer ons