Resultaten voor veranda

veranda
Veranda Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Een veranda is een aanbouw aan een woning meestal slechts een afdak steunend op houten palen. De vloer kan de bestaande vloer zijn maar meestal is een houten vloer aanwezig die gelijk met de vloerhoogte binnenshuis doorloopt. De naam vindt zijn oorsprong waarschijnlijk in het Bengaalse woord barandah. Een met glas afgesloten veranda wordt in Nederland een serre genoemd. Een volledig afgesloten glazen aanbouw aan een woning wordt in Vlaanderen een veranda genoemd. Naast kleinere en eenvoudiger constructies bestaan er ook grote dure exemplaren die allebei dienen als extra leefruimte en binnenshuis een outdoor-gevoel oproepen. Varianten in de stijl van een afdak op palen worden in België eerder als overdekte terrassen benoemd.
Veranda's Janssens.
Jaarbeurs Leuven 26/8 3/9. Alle oplossingen onder één dak. Kiezen voor Verandas Janssens. Een veranda is een weloverwogen investering die moet beantwoorden aan al uw wensen. Bij Verandas Janssens uit Lier bent u zeker dat uw veranda helemaal is waar u van droomt. Een mooie uitbreiding van de woon-of leefruimte tot een trendy open keuken de luxe van een tuinkamer is niet meer weg te denken uit het hedendaags leven. Als geen ander weten we bij Verandas Janssens dat de nieuwe aanbouw zowel vanbuiten als binnen perfect moet aansluiten bij uw woning of net moet zorgen voor een verrassend exclusief contrast.
Veranda bouwen onze aanpak Veranda's Demasure.
Veranda bouwen onze aanpak. Heeft u plannen om een veranda of terrasoverkapping te bouwen in uw tuin of aan uw woning? Er komt heel wat bij kijken. Bij Verandas Demasure volgen we steeds een bepaald stappenplan. Met deze aanpak zorgen we er al meer dan 35 jaar voor dat alles goed verloopt tijdens het bouwen van uw veranda en dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Het resultaat een veranda van topkwaliteit die een leven lang meegaat volledig zoals u het voor ogen had! Het bouwen van de veranda van uw dromen begint bij het eerste contact.
Veranda-info.be Tips inspiratie advies veranda kopen.
Veranda kopen Inspiratie informatie verandas plaatsen. Een veranda is hét summum van het hedendaags woongebeuren. Je kan er de woning mee uitbreiden meer licht in huis halen en het contact met de tuin aanzienlijk verhogen. Alles over de voordelen materialen uitvoeringen prijzen en meer vind je op veranda-info.be. Een veranda kopen gaat gepaard met heel wat vragen. Er is een grote keuze aan materialen en ook de reglementering zorgt voor heel wat verwarring. Veranda-info.be helpt dit proces te vereenvoudigen door neutrale informatie aan te bieden.
Verandas All Seasons Tovenaar in Veranda Orangerie en Tuinkamer.
Laat u inspireren door onze realisaties. Laat u inspireren door onze realisaties. Laat u inspireren door onze realisaties. Laat u inspireren door onze realisaties. Laat u inspireren door onze realisaties Download nu. Laat u inspireren door onze realisaties Download nu.
Realiseer uw veranda in 3D in slechts 1 minuut! Veranclassic.
Dankzij onze 3-dimensionale tool om verandas te ontwerpen kunnen wij u de veranda van uw dromen voorstellen. Stel u zich uw toekomstige veranda voor dankzij de diverse mogelijkheden niet minder dan twintig opties kunnen aangepast worden. Laat uw wensen de vrije loop en stel u zich reeds voor in deze nieuwe woonruimte. VAN 3D NAAR DE REALITEIT HET IS MAAR EEN STAP. Dit project wordt reeds 3D voorgesteld alvorens het uitgewerkt wordt in onze ateliers.
Dag van de veranda Home.
zondag 24 september 2017 van 10u tot 17u. Laat je inspireren door de talrijke verandaverhalen van onze leden en vind de veranda van je dromen. Diverse woningen met veranda in Vlaanderen Brussel Wallonië en de Oostkantons gratis te bezoeken na online registratie. Ontdek hier alle verandaverhalen van de editie 2016! Dag van de Veranda is een organisatie van het NFVC Nationale Federatie van de Veranda Constructeurs. Herentalsebaan 451 B-2160 Wommelgem dir@adrconstruct.be www.adrconstruct.be 3203 320 80 80. 32015 31 29 53. 32056 84 38 48.
De Nr.1 in Veranda's Overkappingen Verandavillage.
Zoekt u daarbij een lekkere overdekte plek waar u geen last hebt van mogelijke regendruppels? Dan is een veranda de oplossing voor u! Bij van Kooten Tuin Buiten Leven hebben we een breed assortiment aan duurzame verandas. Wilt u bijvoorbeeld een klant en klare veranda of heeft u liever een op maat gemaakte veranda? Dit alles is mogelijk bij Verandavillage. Bekijk hier onze video's. Bekijk onze showroom in Wommelgem. Bekijk onze showroom in Hillegom. Bekijk onze showroom in Strijen.

Contacteer ons