Op zoek naar terrasoverkapping horeca?

terrasoverkapping horeca
Verduere bvba Terrasoverkapping.
Een terrasoverkapping is speciaal ontworpen voor het beschaduwen of overdekken van grotere oppervlakken. Een terrasoverkapping biedt zowel bij zonneschijn als bij regenweer beschutting op horeca en privé-terrassen. U heeft keuze uit een uitgebreide doekcollectie van effen kleuren blok en fantasiestrepen in acryldoeken. Belettering van het doek is mogelijk. De aluminium kasten en profielen worden standaard gelakt in een RAL-kleur ook structuurlak naar keuze. Een terrasoverkapping wordt elektrisch bediend. De bediening wordt naar keuze aan de linker of rechterzijde gemonteerd. Andere domotica is uiteraard ook mogelijk.
HORECA DESIGN TERRASOVERKAPPING CORRADI ITALIA.
Subsolo Outdoor Designers is gespecialiseerd in ontwerp en uitvoering van modern vormgegeven design horeca terrasoverkappingen zowel schuifbare alsmede vaste systemen. De Pergotenda Terrasoverkappingen van Corradi staan synoniem voor innovatieve oplossingen die een gezond en comfortabel binnenklimaat garanderen het gehele jaar door. De aluminium overkappingen en zonwering laten het toe een unieke en stijlvolle plek te creëren voor uw horeca-terrasruimte.
Vadisol Zonwering megaschermen terrasoverkappingen tuinmeubelen.
Gemaakt van de allerbeste materialen optimaal gesoleerd en uiterst comfortabel in de bediening. Ruim een halve eeuw alomtegenwoordig in de horeca. Lekker genieten van het buitenleven in uw tuin met een terrasoverkapping. Aangenaam binnenshuis vertoeven dankzij vlakhangende zonwering voor het raam.
Horeca terrasoverkapping projecten Horeca terrasoverkappingen Nederland Horeca terrasoverkappingen Belgie Wesdijk Homestyle.
Horeca terrasoverkapping projecten Horeca terrasoverkappingen Horeca terrasoverkappingen Nederland Horeca terrasoverkappingen Belgie Horeca serres advies maatwerk montage service.
Terrassen Horeca Euroveranda.
Kom kijken en u zal onmiddellijk het verschil merken. Om een totaalconcept te maken kunnen we er ook voorzorgen dat alles kan worden dichtgemaakt onder te terrasoverkapping. Door het kaderloos glasgordijn onder de terrasoverkapping te monteren hebt u de mogelijkheid om zowel dak als de glazen panelen open en dicht te zetten wanneer u maar wil. Hierdoor kan u uw terras dus winter en zomer gebruiken. Bovendien zal het geheel niet zwaar ogen omdat u met het glasgordijn geen verticale profielen hebt die het zicht kunnen belemmeren. De terrasoverkapping kan ook hoek om gaan en volledig tot op de grond afgelaten worden. Om het terras te verwarmen in de koudere perioden kunnen we terrasverwarming voorzien gasbranders of verwarmingstoestellen op elektriciteit.
Horeca terrasoverkapping Veldman Zonwering.
Horeca Verwarming voor Terras. Horeca terrasoverkappingen Horeca Buitenkamers. Veldman Buitenkamers voor de Horeca is gespecialiseerd terrasoverkappingen voor de Horeca. Een terrasoverkapping vergroot uw horecagelegenheid en zorgt voor een langere bezetting van uw terras in warme en in koude tijden maar ook als de temperatuur daalt is het aangenaam verblijven onder uw buitenkamer voor de Horeca. Met een terrasverwarming en geïntrigeerde subtiele verlichting maken uw terras tot een gezellig verblijf voor uw gasten. Wij bieden u het antwoord op het rookverbod en de mogelijkheid om eenvoudig meer gasten op het terras te houden.
Terrasoverkapping Nice Horeca-Meubilair Okido B.V.
Afmeting doek 400x400 cm. Aluminium Powdercoated frame in de kleur platinum. Polyester doek 300 gr/m2met Teflon Dupont behandeling en PA-coating. Warning Last items in stock! This product is not sold individually. You must select at least 1 quantity for this product. Stuur ons een bericht via WhatsApp. U kunt ons via het onderstaande telefoonnummer een WhatsApp bericht sturen.
zonwering-terrasoverkappingen-Harol Harol zonwering-garagepoorten-rolluiken.
Zoek een Harol verkooppunt. Terrasoverkapping elke dag terrasjesweer. Hebt u een horecazaak of ontvangt u vaak gasten? Dan is de terrasoverkapping van Harol ideaal om een groot terras te overdekken. Zoekt u bescherming tegen wind en/of felle zon? Kies dan voor extra afsluiting met het zijdelingse wind en zonnescherm SL400. Houd uw terras aangenaam lang open met Storelight. Profiteer tot s avonds laat van uw terras. Dankzij het verlichtingssysteem Storelight geniet u nog lang na het vallen van de avond van uw terras. En met het geïntegreerd verwarmingssysteem in optie blijft het er ook heerlijk warm.

Contacteer ons