Op zoek naar terrasoverkapping horeca?

terrasoverkapping horeca
De ideale terrasoverkapping voor horeca!
Aangename schaduw of behaaglijke zonnewarmte spreekt iedereen aan. U hebt niet meer nodig dan de terrasoverkapping voor horeca van Buitentrend. Gasten in de schaduw. Met de horeca overkapping van Buitentrend combineert u de voordelen van een zonnescherm met de voordelen van een vaste overkapping.
Terrasoverkappingen Zonnewering en Rolluiken alfa.
Rookverbod en zonwering. Een terrasoverkapping maakt van je terras een volwaardige leefruimte, niet alleen beschut van de zon maar ook van regen en wind. De Alfa Sunpro is de nieuwe terrasoverkapping gelanceerd in 2014 en biedt een oplossing voor nagenoeg alle weeromstandigheden.
Horeca terrasoverkapping Marino Zonwering.
Home Horeca terrasoverkapping. Marino zonwering is de importeur en leverancier voor uw horeca terrasoverkapping. De horeca terrasoverkappingen van Marino onderscheiden zich door kwaliteit en prijs. Alle terrasoverkappingen die wij leveren zijn van Europese makelaardij en komen uit Duitsland, Griekenland of Spanje.
Patiolina Terrasoverkapping Winsol.
Hoewel dit meer gebruikt wordt bij horeca, kan je er ook voor kiezen om de terrasoverkapping af te boorden met verticale staanders en gelaagd veiligheidsglas. Je kan ook kiezen voor een volledige afgesloten beglazing. Veranda of terrasoverkapping. Als je twijfelt tussen een veranda of een terrasoverkapping dan is het wel interessant om te weten dat je bij een terrasoverkapping geen bouwvergunning nodig hebt terwijl je dit bij een veranda wel moet hebben.
Prijzen aluminium terrasoverkappingen lamellen doek glas polycarbonaat.
4 Terco luistert naar uw idee.Terco bekijkt de mogelijkheden en adviseert steeds wat het beste is voor u.Terco realiseert uw project van A tot Z.Terco rond enkel af als u een tevreden klant bent! Glazen terrasoverkapping 1. Glazen terrasoverkapping 2. Polycarbonaat terrasoverkapping 1. Polycarbonaat terrasoverkapping 2. Horeca overkapping glas.
DESSOL-SUNTECH terrasoverkapping Dessol.
DESSOL-SUNTECH overkappingen zijn geschikt voor zowel private als voor commerciĆ«le doeleinden horeca of commercieel project. Het openschuifbare daksysteem, dat bestaat uit aluminium profielen en PVC-doek is immers geschikt voor alle seizoenen en is water, vuur en windbestendig. Er zijn zes standaardmodellen die elk afgesloten kunnen worden door een glaswandsysteem, een verticale screen of houten of aluminium shutters luiken. Optioneel kunnen de systemen worden voorzien van LED-verlichting. De systemen zijn allen op maat gemaakt en worden naar keuze samengesteld om te bewerken. AEROLUX Design terrasoverkapping met lamellen en designverlichting geĆÆntegreerde LED en LUXX verlichting.
Horeca terrasoverkapping Veldman Zonwering.
Op zoek naar een terrasoverkapping voor de horeca? Een terrasoverkapping zorgt er voor dat uw gasten nog langer kunnen genieten van uw terras. Een terrasoverkapping biedt namelijk niet alleen bescherming tegen de zon, maar zorgt er voor dat uw gasten bij minder goed weer ook nog van uw terras kunnen genieten.
Terrasoverkappingen Paul Meynen.
Nog meer genieten van uw terras? Al aan een Harol terrasoverkapping gedacht? Zo brengt u er veel meer aangename uurtjes door lekker beschut tegen een te felle zon, matige regen en wind. Er zijn ook terrasoverkappingen voor de horeca. overdekt erg grote oppervlakten.

Contacteer ons