Op zoek naar serre?

serre
Horecazaak De Serre opent i.
Home Actueel Horecazaak De Serre opent in StartupVillage. Horecazaak De Serre opent in StartupVillage. Vrijdag gooide De Serre haar deuren officieel open in StartupVillage de bruisende hotspot van startups in de schaduw van de Botanische Tuin van Antwerpen en op wandelafstand van het stadscentrum. De voormalige gebouwen van het OCMW in de Lange Gasthuisstraat 29 werden recent omgevormd tot een innovatiecentrum met een evenementenlounge en een restaurant. Stad Antwerpen wil met De Serre het horecaconcept van de toekomst uitbouwen. Het moet een ontmoetingsplek worden zeg maar de business lounge van de stad.
Serre kopen Tips materialen kiezen inspiratie foto's.
Serre kopen Tips inspiratie. Met een serre kan je het moestuin seizoen verlengen en groenten en fruit kweken die het in ons klimaat moeilijk hebben. Ook in de gure wintermaanden komen serres van pas als opslagplaats voor tuinmateriaal en wintergevoelige planten. Wanneer je een serre gaat kopen kom je al snel voor een aantal vragen te staan. Welk formaat serre is het beste? Welke soorten glas zijn er te koop? Wat is de beste locatie voor een serre? In dit artikel vind je hier meer informatie over. Neem een kijkje in de webshop!
Serres Serres en tuinhuizen Tuinadvies.
Onze aanbieding tuinkassen of serres is zeer uitgebreid. Van aluminium tuinkassen tot kwalitatieve tunnelserres en van patiokassen tot hobby folietunnels.
De Serre Restaurant. Events. Innovatie.
Vanaf 3 juli zal De Serre omgetoverd worden tot een zomerbar met tal van leuke events van after-work events op vrijdagavond tot live muziek op zaterdag en brunch op zondagochtend. Samen met partners als Pure Leaf en Duvel Moortgat wordt een oase van groen en rust gecreëerd in het kader van de Botanische Tuin tussen de Lange Gasthuisstraat en de Leopoldstraat vlak bij het Mechelseplein. De Serre is het kloppend hart van StartupVillage Antwerpen en is als ontmoetingsplaats de ideale plek voor ondernemers om te innoveren.
Slimme serre zelfvoorzienend het hele jaar door!
Daphné Cawet Gepassioneerd voor slimme producten. Daphné Cawet Gepassioneerd voor slimme producten. Creatief enthousiast toekomstgericht en mama van 2 kinderen Daphné is gepassioneerd door innovatie. Daphné test slimme producten voor thuis en het dagelijks leven. Haar ervaring deelt ze met jou via korte videos. Zie alle artikels van deze auteur.
Serres om groenten bloemen planten te kweken Horta.
In een serre kas of tuinkas start de lente altijd wat vroeger dan in je tuin. Daarom is het een ideale plaats om ook buiten het seizoen je eigen groenten of planten te kweken. Serres bestaan in veel verschillende formaten soorten en prijsklassen. Bij Horta vind je kwaliteitsserres van het merk ACD. Deze serres in glas met een aluminium frame bieden heel wat voordelen en garanderen vele jaren tuinplezier. Overweeg je de aanschaf van een serre laat je dan eerst goed adviseren door een Horta specialist.
bol.com Serre kopen? Alle Serres online.
Studieboeken Studie elektronica deals Korting op rugzakken Aanbiedingen. Dankzij een serre kan je gewassen eerder in het seizoen planten of zaaien en zijn ze beschermd tegen invloeden van buitenaf. Een serre kan van glas zeil of polycarbonaat zijn. Polycarbonaat is minder breukgevoelig en heeft een isolerende werking. Een frame van staal is stevig en licht van gewicht. Automatische raamopeners nemen je veel werk uit handen.
GAMMA Serres kopen?
Alleen in de winkel te koop. Alleen in de winkel te koop. Serre Iris 200x300x225 cm. Alleen in de winkel te koop. Alleen in de winkel te koop. Elho Kap voor kweekbak xxl transparant. Alleen in de winkel te koop. Alleen in de winkel te koop. Elho Kweekbak Green Basics xxl lime. Alleen in de winkel te koop. Alleen in de winkel te koop.

Contacteer ons