Resultaten voor pergola

pergola
Zaal Pergola Bevershof.
Return to Previous Page. Zaal in huiskamerstijl met veel verlichting. Deze zaal is voorzien van een afzuiger en luchtververser. I am first heading line feel free to change me. Aantal m2 164 m2. Diner / lunch 130 personen. Neem contact met ons op voor meer informatie. I am first heading line feel free to change me.
Brasserie La Pergola BRUZZ.
Wellicht zien alle Pergola's er ook ongeveer hetzelfde uit overvloedige lichtinval en met bloemen beschilderde glas-in-loodramen in het plafond moeten de sfeer van een echte pergola imiteren. In die zin is deze Pergola vlak bij het om zijn fraaie graffiti vermaarde tramstation De Wand zelfs een prachtexemplaar. Het nog niet zo lang geleden gerenoveerde interieur is opgetrokken uit namaak-art-nouveau waarover we ter ere van onze bobonne zaliger voor één keer niet zullen mopperen. De lange bochtige toog en de monumentale ruiker nepbloemen onder een van de glas-in-loodramen zijn zelfs indrukwekkend. Dan deert het al minder dat het terras gezien de verslechterende weersomstandigheden niet vaak meer zal open zijn dit jaar.
Pergola.
Dankzij een pergola duren zomers langer en kan u langer buiten vertoeven op een mooie nazomeravond beschut tegen regen en wind. Het buitengevoel op zijn best. Meer dan 40 jaar ervaring. Vraag naar onze referenties in uw streek. Uw pergola als carport. Een pergola kunt u niet alleen gebruiken als knusse terrasoverkapping maar ook als carport. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een pergola in uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze ruime toonzaal.
Hotel Brasserie De Pergola in Giethoorn Aanbiedingen Hotel Specials.
Deze prijs geldt voor Standaard Tweepersoonskamer met als eerste aankomstmogelijkheid 1 november 2017 1 nacht en 2 volwassenen. Hotel Brasserie De Pergola. Aan de rand van het schilderachtige dorp Giethoorn ligt Hotel de Pergola. Giethoorn wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd dit komt door de vele waterpartijen in de regio. Hotel de Pergola ligt tussen de meren en wateren en heeft dan ook een eigen bootverhuur. Omgeven door liefelijke bruggetjes en karakteristieke boerderijen kunt u hier onthaasten en genieten van de rust en het water. Geef een aankomstdatum op om de beschikbaarheid te controleren.
Pergolas van topkwaliteit DW Construct.
Op zoek naar de ideale beschutting tegen regen wind of zon? Kies voor de pergolas van DW Construct uit Herk-de-Stad Limburg.
Realisaties pergola's Seby Veranda's Veranda Pergola Orangerie Tuinkamer Merchtem.
Veranda met pergola.
Dit is het beste van twee werelden de woonveranda is een uitbreiding van de woning terwijl de pergola voor meer tuinplezier zorgt. Ook het esthetische aspect wordt niet vergeten. Onze verandas met bijhorende pergola worden in dezelfde stijl en kleur afgewerkt zodat alles een mooi geheel vormt.
Veranda / Pergola een investering die uw woning een meerwaarde biedt.
Fax fax 32 03 296 19 46. Een veranda is een uitbreiding van uw woonruimte voor verschillende doelen. Een creatieve ruimte een gezellige eethoek of gewoon een comfortabele plaats om te ontspannen en te genieten. Welke stijl of kleur u ook kiest met het plaatsen van een veranda haalt u het ultieme buitengevoel in huis. Een veranda zorgt ervoor dat u kan genieten buiten in eender welk seizoen. Het biedt u en uw gezin bescherming tegen regen wind en schadelijke zonnestralen.

Contacteer ons