Meer resultaten voor terrasoverkapping doek

terrasoverkapping doek
Corradi terrasoverkappingen ALC automatisatie.
Sedert eind 2012 is ALC exclusieve verdeler van deze hoogwaardige Italiaanse terrasoverkappingen. Met deze overkappingen krijgt u een zonwering die ook 100% waterdicht is. Daardoor kan u meer dag genieten van uw terras en tuin. Deze constructies worden uitgevoerd met een minimale aluminium structuur zodat het geheel luchtig blijft. Indien u wenst kan men ook de zijkanten afsluiten met windvaste screens of schuifdeuren. Uiteraard is deze structuur verkrijgbaar in een verschillende standaardkleuren en ook in RAL kleur naar keuze.De maximale afmetingen van één element zijn maar liefst 13m breed en 9m uitval. Dit enkel met muurmontage en palen vooraan.De waterdichtheid wordt gerealiseerd door een opstaande kant op het doek een minimale hellingsgraad mobiele goot vooraan en afvoer water via de palen. Het type en kleur doek kan gekozen worden naar wens/noden van de klant.Kom gerust eens kijken in onze toonzaal en overtuig u van deze producten.Corradi heeft verscheidene modellen in ALU. Hieronder de opsomming van de meest verkochte modellenIridium pergotenda Bovenbalk runner recht en slanke palenFlux pergotenda Bovenbalk gebogen en slanke palenMillenium pergotenda Dubbele bovenbalk en dubbele palen esthetisch oogpuntMove pergotenda Bovenbalk recht en palen onder hoek eronder verbonden met INOX knooppunten. Prachtig designproduct.Helyo Kantelbare lammelen dubbelwandig 120 opendraaiend rechte structuur met mogelijkheid tot inbouwen van screens/schuifdeurenErmetica screens Windvaste screen met opspantechnologie. Beschikbaar met screendoek en volledig transparant tot 4m breed transparant 3.5m breedAl deze modellen zijn optioneel beschikbaar met ingebouwde verlichting muziek en zelfs parfumverspreiders! Vakantie in eigen tuinUiteraard heeft Corradi nog meer modellen vrijstaande constructies meubilair schuifdeuren windvaste screens verlichting luxe parasols Deze modellen kan u alvast bekijken op de website www.corradi.eu5jaar garantie op de ganse constructie.
Terrasoverkapping met doek prijs materialen en opties.
Een terrasoverkapping met doek is erg praktisch. De overkapping zelf is vaak gemaakt uit hout of aluminium. De bijhorende waterdichte doeken zijn te verkrijgen in verschillende materialen en heel wat kleuren. Zo is er voor elke woning een perfecte match. Voordelen van terrasoverkappingen met doek. Flexibel je overkapping voor je terras met doek is aanpasbaar aan jouw noden. Je kan het doek inschuiven als je direct zonlicht wil. Met één druk op de knop ben je evengoed beschermd tegen die zelfde zon.
Phaz Zonwering Terrasoverkapping.
Deze waterafvoer werkt ook bij het opendraaien van de lamellen na een regenbui zodat het meubilair op het terras beschermd blijft. De Terrazza is een elegante aluminium terrasoverkapping met een doek dat in pakketten intrekt. De Terrazza kan zowel tegen de gevel als vrijstaand geplaatst worde. Het dak staat altijd onder een bepaalde helling. Kan in waterdichte uitvoering voorzien worden. Vernieuwende aluminium terrasoverkapping met geïntegreerde windvaste zonwering. De Lagune garandeert fysisch thermisch en visueel comfort. Verborgen geleidingskanalen voor waterafvoer. Aanpasbaar aan de stijl van elke woning. Een innovatieve manier om van uw terras en tuin te genieten. Zonwering met zijgeleiding en steunen naar de vloer type Abriphaz. Aluminium constructie bespannen met waterdicht acryldoek 50 TT.
Patiolina Terrasoverkapping Winsol.
Vraag een gratis prijsinschatting aan. Patiolina is een elegante en gemotoriseerde aanbouwzonwering. Door stijlvolle aluminium profielen creëer je een knappe maar budgetvriendelijke buitenruimte. Met of zonder waterdicht doek. Deze pergola is standaard beschikbaar met zonwerend acryldoek. Optioneel kan de Patiolina ook uitgerust worden met regenbeschermende doeken met een gedeeltelijke of volledige waterdichtheid. Hoewel dit meer gebruikt wordt bij horeca kan je er ook voor kiezen om de terrasoverkapping af te boorden met verticale staanders en gelaagd veiligheidsglas. Je kan ook kiezen voor een volledige afgesloten beglazing.
terras overkapping Bouwinfo.
Geplaatst op 02-03-2012 101359. Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Ik ben op zoek naar een terrasoverkapping. Ik zou iets anders willen dan de klassiekezonneluifel knikarmschermen. Als terrasoverkapping vind ik de Outdoorliving van Brustor prachtig. Harol heeft ook een gelijkaardig systeem de Umbris. Nu ben ik op zoek naar alternatieven voor een mooie en moderne terrasoverkapping. Ik zou deze waarschijnlijk willen aanbouwen aan mijn gevel. Heeft er iemand foto's of referenties van soort gelijkaardige systemen? Winter en zomer genieten van je terras zo kan het!
Aluminium terrasoverkappingen met doek Jumbo Terrasoverkappingen.
Handig voor terrassen die verder van uw huis afliggen. Een parasol staat meestal net verkeerd of is windgevoelig. De aluminium overkapping biedt een comfortabele oplossing. Genoeg daglicht in huis. Het voordeel van de terrasoverkapping met doek is dat u alleen schaduw hebt als u dat zelf wilt. Op donkere dagen valt het daglicht ongehinderd naar binnen. Zo geniet u van een woonkamer met veel licht én een terras met veel schaduw. Alles op zn tijd. Ruime keuze in oppervlaktebehandeling. Standaard zijn alle RAL-kleuren mogelijk bij onze overkappingen zowel als gladde coatings of als een structuurcoating. Als uitbreiding hierop bieden wij u exclusieve afwerkingsmogelijkheden met eigenzinnige uitstralingen bewonder ze hieronder. Groen koper Gepolijst zink Corten RVS Koper Brons. Een terras met een aluminium overkapping is een oase van rust.
Terrasoverkapping doek.
Het leuke aan een terrasoverkapping met een doek is dat je het meestal eenzijdige kleurenpalet van de terrasoverkapping breekt door voor een doek te kiezen met wat kleur. Voordelen en nadelen van terrasoverkapping met doek. Een terrasoverkapping met doek heeft heel wat sterktes! Maar aan al deze sterke punten hangen ook enkele zwakkere punten verbonden. Een terrasoverkapping met een doek als dak is de enige overkapping die je naar wens kan open en toe schuiven. Een schaduwrijke plek op je terras creëeren is immers niet altijd nodig. Scheurtjes in een PVC doek zijn onmogelijk door regen. Het moet al heel hard hagelen om scheurtjes in je doek te krijgen. Daarbij heb je bij vele leveranciers vaak levenslange garantie op je PVC doek.
Terrasoverkapping / Pergola Lagune Renson Outdoor Terrasoverkappingen Lamellendaken Pergola's.
Terrasoverkapping / Pergola Lagune. Geen last van zon of regen! Met deze comfortabele terrasoverkapping heeft u geïntegreerde windvaste waterdichte maar lichtdoorlatende doekzonwering boven het hoofd. U wordt beschermd tegen de zon en regen met behoud van een optimale hoeveelheid licht. Na een regenbuien bij minder fel zonlicht kan het doek gedeeltelijk of volledig opgerold worden naargelang de gewenste lichtinval. De zonwering zit volledig geïntegreerd in een duurzame aluminium structuur waardoor een esthetisch geheel ontstaat. Tijdens een regenbui geniet u van een optimale bescherming.

Contacteer ons