Op zoek naar terrasoverkapping doek?

terrasoverkapping doek
Gardenonline Schaduwdoek, harmonicadoek en terrasoverkapping.
Met het lichte doek creeërt u een sfeervolle ruimte en op zonrijke dagen blijft de temperatuur onder de overkapping zeer aangenaam. Gardenonline is gespecialiseerd in bijzondere tuinproducten, onderscheidend in vorm en prijs. U vindt bij ons een groot aanbod tuinartikelen, van terrasoverkappingen tot pergola's, van harmonicadoeken en schaduwdoeken tot natuurlijke afscheidingen.
Schuifbare terrasoverkappingen van Buitentrend!
Buitentrend heeft een terrasoverkapping ontworpen met een uitschuifbaar waterdicht doek. Het doek van deze terrasoverkapping schuift met een druk op de knop naar boven of beneden. Zo kunt u vandaag genieten van de zon en morgen beschut zitten tegen regen en wind.
Terrasoverkapping doek.
Het leuke aan een terrasoverkapping met een doek is dat je het meestal eenzijdige kleurenpalet van de terrasoverkapping breekt door voor een doek te kiezen met wat kleur. Voordelen en nadelen van terrasoverkapping met doek. Een terrasoverkapping met doek heeft heel wat sterktes!
Pergola: Terrasoverkapping Harol.
Doek rolt helemaal naar beneden. De grootste troef van de Terrasoverkapping is dat je het doek helemaal naar beneden kan laten rollen waardoor je volledig afgeschermd bent van de zon, hoe laag die ook staat. Gezegend met een extragroot terras of op zoek naar een solide horeca-oplossing?
Patiolina Terrasoverkapping Winsol.
Door stijlvolle aluminium profielen creëer je een knappe maar budgetvriendelijke buitenruimte. Met of zonder waterdicht doek. Deze pergola is standaard beschikbaar met zonwerend acryldoek. Optioneel kan de Patiolina ook uitgerust worden met regenbeschermende doeken met een gedeeltelijke of volledige waterdichtheid. Hoewel dit meer gebruikt wordt bij horeca, kan je er ook voor kiezen om de terrasoverkapping af te boorden met verticale staanders en gelaagd veiligheidsglas.
Cubola doekdak Horpirol.
Ook wanneer het doek volledig in de cassette zit, is het frame op zich een architectonische verrijking. Cubola terrasoverkapping waterdicht en minimalistisch design. Het solide frame van de Cubola is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Speciaal ontwikkelde inwendige koppelstukken zorgen voor een stabiel geheel.
Terrasoverkapping Vouwdoek Brustor.be.
Met deurprofielen zet je de toegang tot de Outdoor Living terrasoverkapping in de verf. Ze zijn volledig open of uitgerust met ingebouwd ZIP screens. Al dan niet met transparante doorkijkvensters in PVC. AREA is uitgerust met een fijn doorzichtig membraam. Het doek EXPANSION heeft een mat textiel uitzicht en is perfect waterdicht.
Terrasoverkapping? Bouwinfo.
U bent hier. Home Forum Ruwbouw Buitenschrijnwerk Terrasoverkapping? Forum Nieuwe berichten FAQ. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 14/10/2010. Geplaatst op: 04-05-2015 173446.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Voor ons terras van 480m, x 470m, zijn we op zoek naar een overkapping. We hebben nu 3 mogelijkheden gezien. 1.Luifel die tegen de muur komt. Voordelen: snel open en dicht. Nadelen: kan maar een gedeelte van het terras bedekkenmax diepte 35, a 4 m, wordt aangeraden om dicht te doen bij regenweer. 2.Vaste pergola die vooraan op palen steunt. Voordelen: oppervlakte kan veel groter. Nadelen: er kan zonnewerend glas op maar dit is niet voldoende om de zon tegen te houden en dan zou daar nog een extra doek overkomen in de zomer wat weer een forse meerprijs is.

Contacteer ons