Meer resultaten voor terrasoverkapping doek

terrasoverkapping doek
Schuifbare terrasoverkappingen van Buitentrend!
Buitentrend heeft een terrasoverkapping ontworpen met een uitschuifbaar waterdicht doek. Het doek van deze terrasoverkapping schuift met een druk op de knop naar boven of beneden. Zo kunt u vandaag genieten van de zon en morgen beschut zitten tegen regen en wind.
Terrasoverkapping met doek.
Ontvang elke maand onze recenste aanbiedingen in je mailbox! Terrasoverkapping met doek. Je terrasoverkapping laat veel zon en dus ook licht en warmte binnen. Om het licht en warmte te regelen kan je je overkapping ook uitbreiden met een doek.
Terrasoverkapping Vouwdoek Brustor.be.
Met deurprofielen zet je de toegang tot de Outdoor Living terrasoverkapping in de verf. Ze zijn volledig open of uitgerust met ingebouwd ZIP screens. Al dan niet met transparante doorkijkvensters in PVC. AREA is uitgerust met een fijn doorzichtig membraam. Het doek EXPANSION heeft een mat textiel uitzicht en is perfect waterdicht.
TR850 Terrasoverkapping Livarti.
Nog meer genieten van uw terras? Met een terrasoverkapping brengt u er nog meer aangename uurtjes door. Heerlijk beschut tegen te felle zon, lichte regen of wind. Ook ideaal voor horecazaken. Minimale breedte per deel: 2 m. Maximale breedte per deel: 5 m. Maximale horizontale uitval: 6 m. Maximale doekuitrol horizontaal en verticaal samen: 85, m. Maximale oppervlakte per deel: 425, m. Geschikt voor erg grote oppervlakten: door verschillende overkappingen naast elkaar te plaatsen kunt u zeer grote terrassen overkappen. Extra interessant voor handelaars of horecazaken, bijvoorbeeld ook om te bedrukken voor reclamedoeleinden. Eenvoudige doekbevestiging of vervanging: het gepatenteerde Clip-On Clip-Offsysteem helpt u om het doek in een handomdraai te installeren of te vervangen.
Doek voor uw terrasoverkapping Gardenonline.
Voor en zijwanden. Pergola en Prieel. Home Terrasoverkapping Doeken. Met de doeken voor uw terrasoverkapping van Gardenonline geniet u nog meer van het buitenleven. U kunt gemakkelijk een aangename schaduw crëeren door deze doeken over het frame van uw terrasoverkapping te plaatsen.
Pergola: Terrasoverkapping Harol.
De grootste troef van de Terrasoverkapping is dat je het doek helemaal naar beneden kan laten rollen waardoor je volledig afgeschermd bent van de zon, hoe laag die ook staat. Gezegend met een extragroot terras of op zoek naar een solide horeca-oplossing?
Cubola doekdak Horpirol.
Ook wanneer het doek volledig in de cassette zit, is het frame op zich een architectonische verrijking. Cubola terrasoverkapping waterdicht en minimalistisch design. Het solide frame van de Cubola is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Speciaal ontwikkelde inwendige koppelstukken zorgen voor een stabiel geheel.
Terrasoverkapping Wilms.
Een terras in het midden van de tuin kan dus ook perfect overkapt worden. Met onze aluminium terrasoverkapping WPA0600 zijn er geen dwarsverbindingen meer aanwezig tussen de steunpalen of geleiders. U blijft dus een open en onbeperkt zicht houden wanneer het doek is opgerold.

Contacteer ons