Op zoek naar moderne veranda?

moderne veranda
Moderne Veranda's' De perfecte verandabouw met Van Der Bauwhede.
Moderne veranda met piramidedak te Mechelen. Veranda te Loppem. Veranda te Péruwelz. Moderne aanbouw met grote lichtstraat. Veranda met skyscreen te Sint-Lambrechts-Woluwe. Aanbouw voor keuken en eetplaats. Veranda twee verdiepingen te Ieper. Veranda te Sint-Martens-Latem. Moderne open hoek en terrasoverkapping.
Moderne veranda's' en orangeries Livinlodge.
De combinatie van onze vakkennis en de uitstekende samenwerking met onze architecten vertaalt zich in het realiseren van uw idee: exact die moderne veranda in hout ontwerpen en installeren die u voor ogen had. Een moderne veranda of orangerie op maat.
Moderne Veranda's' Verandas All Seasons.
Het maakt de strakke vormgeving van de design veranda mogelijk. Evolution: dé moderne veranda. Innovatie komt tot uiting in de moderne veranda van All Seasons: de Evolution. Licht, ruimte, strakke lijnen en vierkante vormen kenmerken deze moderne veranda. De Evolution veranda heeft een jonge en frisse look.
Bulkmans verandas Bulkmans Veranda's.'
Ondertussen worden behalve in de provincie Antwerpen en Oost Vlaanderen nu ook verandas gebouwd in de provincie Vlaams Brabant. De aluminium veranda heeft bij ons reeds geruime tijd de houten veranda verdrongen en voor velen lijkt de moderne woonveranda op een pvc veranda.
Designveranda.
Met een designveranda geeft u uw woning en tuin pas echt een moderne toets. Bij Decoranda vindt u ongetwijfeld de eigentijdse constructie die u in gedachten of al op papier hebt. Verandas zijn al lang niet meer de veredelde, slecht geïsoleerde serres die ze ooit waren.
Haal het zonnetje in huis met een veranda Veranda Livios.
Een moderne veranda is strak, heeft veel glas en zo weinig mogelijk profielen. Rustiek zie je onder meer bij pastorijwoningen. Deze verandas bevatten veel sierprofielen, rustieke kroonlijsten, sierpalen, Tijdloos vormt een combinatie van de twee vorige stijlen: veel glas, een meer klassieke kroonlijst, een lessenaarsdak.
Foto's' van moderne veranda's' en handige tips Abitaz.
dat ze in de winter de veranda kunnen verwarmen. Aluminium is het perfecte materiaal voor een moderne veranda, omdat het erg strak oog. Denk ook na over extra leidingen elektriciteit, water, die je eventueel nodig hebt in de veranda. Foto's' van moderne veranda's.'
De perfecte moderne veranda Verandaland Perfecta.
DE PERFECTE MODERNE VERANDA. Moderne verandas blijven enorm populair. Met hun eenvoudige lijnen en strakke vormgeving vallen ze bij heel wat mensen in de smaak. Een veranda in moderne stijl wordt uiteraard veel gekozen als uitbreiding van een moderne woning.

Contacteer ons