Zoeken naar harol terrasoverkapping

harol terrasoverkapping
Harol zonwering-garagepoorten-rolluiken.
Harol is gespecialiseerd in zonwering rolluiken en sectionale garagepoorten. 285 medewerkers zorgen elke dag voor innovatieve producten
Drie overkappingen drie keer anders Terrasoverkapping Livios.
Drie overkappingen drie keer anders. Met een terrasoverkapping geniet je nog uitgebreider van het leven in je tuin. Maar wat is er zoal te koop? Onze redactie maakte een inspirerende selectie. Zwevend zonnedak voor een lange zomer. Anno 2017 wil je het jaar rond van je tuin genieten. Met een lamellendak dat voor schaduw zorgt bij mooi weer en dat je kunt sluiten bij regenweer biedt Umbris een antwoord op ons Belgisch klimaat. De Umbris-lamellendaken gaan prat op hun minimalistisch design. Dubbele voetpalen zijn overbodig want de overkapping is uit een geheel opgebouwd.
Terrasoverkappingen LIM-ELEC bvba.
Ze laat u toe om zowel bij zonneschijn als bij regenweer beschutting te bieden op uw terras. Met de zijdelingse bescherming bent u zelfs de slagregen te slim af. Als handelaar geeft u met de harol terrasoverkapping extra cachet en standing aan uw etablissement. De TR850 terrasoverkapping bestaat uit een vaste buizenconstructie waarbij er door middel van een electrische motor een doek wordt afgerold. Deze electrische bediening is standaard zodat het doek gemakkelijk op en af te rollen is door een druk op de schakelaar of op de afstandsbediening. In de uitvalsbuis is een veersysteem ingebouwd dat ervoor zorgt dat het doek zowel in beweging als in stilstand volledig gespannen is. Het gepatenteerde clip-on clip-off systeem zorgt bovendien voor een eenvoudige doekbevestiging en vervanging zonder demontage van het scherm.
zonwering Pergola's Duostore terrasoverkappingen Harol zonwering garagepoorten rolluiken.
Wil je een knus zitplekje in je tuin of ben je uitbater van een horecazaak met terras? De pergolas met zonwerend doek bieden op beide situaties een antwoord. Zowel de Duostore als de Terrasoverkapping bieden beschutting tegen zon en regen. Je kan het geheel nog aangenamer maken met extra verwarming en verlichting. Noem ons gerust de sfeermakers van het terras. Trek de tuin in. Ontspannen in weer en wind. Zoek jouw Harol-verdeler in de buurt. Hier komen de dealers. Vraag je brochure aan. Leer de Harol-producten door en door kennen. Vraag je offerte aan. Ontvang de scherpste prijs in je mailbox.
Pergola Terrasoverkapping Harol.
Vraag je offerte aan Vraag je brochure aan. Download je brochure Vind een verkooppunt Vraag je offerte aan. Doek rolt helemaal naar beneden. De grootste troef van de Terrasoverkapping is dat je het doek helemaal naar beneden kan laten rollen waardoor je volledig afgeschermd bent van de zon hoe laag die ook staat. Gezegend met een extragroot terras of op zoek naar een solide horeca-oplossing?
Home Umbris.
UMBRIS Belgisch lamellendak perfect op maat strak design tot 10 jaar garantie. Bekijk onze terrasoverkappingen en kom naar onze concept store
Buitenleven Harol zonwering garagepoorten rolluiken.
Vraag je offerte aan Vraag je brochure aan. Buitenleven en Europa lijken tegengestelde begrippen in dezelfde zin maar dat is buiten Harol gerekend. Wij maken immers buitenstructuren die het zomerseizoen verlengen en de lente vervroegen. Pergolas vouwdaken lamellendaken het zijn allemaal oplossingen die je langer van je tuin of terras laten genieten. En als je een heel jaar door op je terras naar Vivaldis 4 jaargetijden wil luisteren kan je altijd kiezen voor een oplossing met geïntegreerde verwarming of verlichting. De zomer is niets voor niets onze CEOs favoriete stuk uit dit concert. Ontdek hieronder welke oplossing best bij je past of laat je adviseren door een Harol-verdeler.

Contacteer ons