Zoeken naar Terrasoverkapping lamellen

Terrasoverkapping lamellen
Levanto een vrijstaande overkapping met kantelbare lamellen.
De verticale lamellen van Verano: stijlvol, tijdloos en praktisch. Een zonnescherm staat garant voor zorgeloos genieten, beschutting en comfort. Een traditionele en tijdloze vorm van zonwering, in vele kleuren verkrijgbaar. Vlakhangende zonwering, zeer doeltreffend. Ambachtelijk handwerk, authentiek en puur. Voor aangename temperaturen in uw veranda. Een terrasoverkapping is een verrijking van uw woonomgeving.
Outdoor living, terrasoverkappingen: Nederland: RENSON.
Tel 32 56 62 71 11 Fax 32 56 60 28 51. Volledig afsluitbare pergola met kantelbare lamellen. Pergola met doekzonwering die waterdicht en toch lichtdoorlatend is. Designvolle terrasoverkapping met kantelbare lamellen. Zonwerend dak met kantelbare lamellen integreerbaar in bestaande constructie.
Lindebrings Terrasoverkapping Sint-Truiden 3800 goudengids.be.
De Levanto van Verano is een stijlvolle vrijstaande overkapping met en dak van lamellen die geopend en gesloten kunnen worden. De naam Levanto verwijst naar een kleine badplaats aan de italiaanse westkust, een toeristische plaats met een natuurrijke omgeving. De Levanto heeft een strakke uitstraling, brede lamellen en zeer stevige poten.
Houten terrasoverkapping met lamellendak Livinshades by Livinlodge.
De stijlvolle terrasoverkapping in hout van Livinshades functioneert ook perfect als alleenstaande pergola. Om de duur van uw zomer te verlengen, kan u opteren voor één of meerdere gesloten zijwanden, met of zonder beweegbare houten lamellen. Wij kunnen uw houten terrasoverkapping ook voorzien van sfeerverlichting en regen en/of windsensoren installeren.
3 SDV concept: Biossun.
Een BIOSSUN terrasoverkapping zorgt ervoor dat u 4 seizoenen van uw tuin kan genieten. Bij regenweer sluit u de lamellen tot een waterdichte hemel. Bij een zwoele zomerzon zorgt de aanpasbare stand van de lamellen voor een schaduwrijke oase en een natuurlijke ventilatie.
Indecon Lamellendaken Terrasoverkappingen Outdoor Living.
Geniet beschermd van de zon! Deze eenvoudige en praktische terrasoverkapping biedt een zonwerend dak met roteerbare lamellen. De aluminium geëxtrudeerde lamellen zijn tot 150 roteerbaar en bieden hierdoor de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe u uw zonwering en/of ventilatie wenst.
Overkapping met lamellen Het Buitenhuis.
Van eenvoudige statieven met tuinzeilen of op maat gemaakte overkappingen met automatisch roterende lamellen plafond. Wij verdelen en plaatsen aluminium constructies met automatische lamellen, deze kunnen voorzien worden van screens, doorzichtige screens, verlichting, verwarming, automatische regensensor, zonnesensor, openschuivende glaswanden, enz. Er zijn honderden mogelijkheden en formaten, dit is echt maatwerk volgens de wens van de klant. Alle modules worden in de fabiriek voorgemonteerd en door ons ter plaatse gemonteerd. Het Buitenhuis maakt u graag een passende offerte en realiseert de perfecte plaatsing na je akkoord. Brustor Outdoor living B-200. Brustor Outdoor living B-150. Jardinico Aura terrasoverkapping.
Terrasoverkapping Buitenzonwering AMB: Arendonks Montage Bedrijf.
Geniet beschermd van de zon! Deze eenvoudige en praktische terrasoverkapping biedt een zonwerend dak met roteerbare lamellen. De aluminium geëxtrudeerde lamellen zijn tot 150 roteerbaar en bieden hierdoor de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe u uw zonwering en/of ventilatie wenst.

Contacteer ons