Zoeken naar Terrasoverkapping lamellen

Terrasoverkapping lamellen
Terrasoverkappingen lamellen overkapping Verano Levanto.
data-cycle-prevprevControl_4753479 data-cycle-nextnextControl_4753479 data-cycle-center-horztrue data-cycle-slides div.slidepart data-cycle-slide-classslidepart data-allow-wraptrue data-cycle-logfalse data-cycle-timeout4000 data-cycle-speed1000 data-cycle-auto-heightfalse styleheight 300px. Stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping! De stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping Lapure bestaat uit een zon en waterwerend screendak dat rust op elegante discrete aluminium kolommen zonder storende laterale verbinding en verankerd is aan een bestaande gevel. breedte per element is 4 m / Koppelbaar tot 2x 4 m / Max. diepte is 5 m / Minimale aangeraden hellingshoek is 10 max. Regelbaarheid kolom hoogte / 25 mm. Kleuren Beschikbaar in alle RAL kleuren / Poederlak en structuurlak 60-80 micron. afhankelijk van het type.
Levanto een vrijstaande overkapping met kantelbare lamellen.
your comfort is our concern. Vrijstaande overkapping met lamellen. De Levanto is een elegante vrijstaande overkapping met kantelbare lamellen. De lamellen openen en sluiten met slechts één druk op de knop de fluisterstille en vakkundig weggewerkte motor doet vervolgens al het werk. U kunt spelen met het licht en wanneer u wilt een schaduwrijke plek creëren in uw tuin. Als de lamellen zijn gesloten is de overkapping bovendien spatwaterdicht. Laat u overweldigen door de gedetailleerde afwerking robuuste aluminium constructie en het strakke design. De Levanto is een echte eyecatcher in uw tuin.
Houten terrasoverkapping met lamellendak Livinshades by Livinlodge.
terrasoverkapping met houten lamellen. Houten terrasoverkapping met lamellendak. Een terrasoverkapping van Livinshades biedt een unieke en ecologische oplossing voor zonwering in uw tuin of op uw terras. Het minimalistische design oogt strak en tijdloos. De beweegbare lamellen bestaan volledig uit thermo essenhout HOTwood en de aluminium bovenkant verzekert optimale waterdichtheid. U ziet enkel houten onderdelen en geen kunststof. Dit geeft de terrasoverkapping met gemotoriseerd lamellendak meteen een warme uitstraling. Deze kwaliteitsvolle constructie kan u integreren in uw moderne bijgebouw of aanbouwen aan uw woning. De stijlvolle terrasoverkapping in hout van Livinshades functioneert ook perfect als alleenstaande pergola.
eurosol.
bekijk hier hoe de realisatie van uw dromen er uit kan zien! Modulaire zonweringen en pergolasystemen. Diverse types met kantelbare aluminium lamellen of beweegbare plooidoeken. type Gennius met PVC plooidoeken eventueel voorzien van al dan niet beweegbare wanden. Type B127 pergola dé ideale pergola voor de particulier. bevestiging tegen de muur tussen twee muren of volledig vrijstaand. Meerdere overkappingen kunnen makkelijk nagenoeg onzichtbaar aan elkaar. uit te breiden met verwarming verlichting. Klik hier voor meer informatie over verlichting verwarming. Kan motorisch bediend worden met schakelaar of afstandsbediening. Uiteraard kunnen alle overkappingen volledig geautomatiseerd worden. Klik hier voor meer informatie over automatisering van uw terrasoverkapping. Download pdf 70 MB.
Wat kost een terrasoverkapping? Terrasoverkapping Livios.
Wat kost een terrasoverkapping? Met een terrasoverkapping geniet je het hele jaar door van je tuin en terras. Of het nu regent of niet. Maar hoeveel betaal je voor zon verlengstuk van je woning? En wat zijn de grootste prijsbepalers? Femke Heens communication officer bij Renson brengt ze voor ons in kaart. De prijs van een overkapping hangt af van de gewenste afmetingen de gekozen opties en het afwerkingsniveau. Met geïntegreerde verlichting en verwarming geniet je in alle seizoenen van je overkapping.
Terrasoverkappingen pergola RENSON België.
Deze terrasoverkapping bestaat uit een aluminium structuur met geïntegreerde Fixscreen-technologie. Deze eenvoudige en praktische terrasoverkapping biedt een zonwerend dak met roteerbare lamellen. Een innoverende terrasoverkapping met een lamellendak dat langs de zijden afgesloten kan worden door windvaste Fixscreens glazen schuifwanden Loggia schuifpanelen of een combinatie hiervan. De Toscane is de nieuwste aanwinst in het uitgebreide assortiment terrasoverkappingen van RENSON. Van deze strakke modulaire terrasoverkapping wordt het uitschuifbaar vouwdak aangedreven door de gepatenteerde Pergotenda technologie. Deze nieuwste en meest exclusieve telg in het assortiment terrasoverkappingen van RENSON is voorzien van aluminium lamellen in het dak die roteren en opengeschoven kunnen worden.
Lindebrings Terrasoverkapping Sint-Truiden 3800 goudengids.be.
De Levanto van Verano is een stijlvolle vrijstaande overkapping met en dak van lamellen die geopend en gesloten kunnen worden. De naam Levanto verwijst naar een kleine badplaats aan de italiaanse westkust een toeristische plaats met een natuurrijke omgeving. De Levanto heeft een strakke uitstraling brede lamellen en zeer stevige poten. Dit buitenlevenproduct is zeer gedetailleerd afgewerkt met een goedweggewerkte motor. Alu vrijstaandespatwaterdichte constructie met een poedercoating van de hoogste kwaliteit. Motor van 24V met RTS moduleTelis 1 incl. Beschikbaar in elke RAL kleur. perfect combineerbaar voor extra opties zoals de V599R Ritz screen en de glassystemen V760 Sa Caleta V762 Talamanca V785 Serena V790 Solano.
Terrasoverkapping / Pergola Algarve Renson Outdoor Terrasoverkappingen Lamellendaken Pergola's.
Genieten van een optimaal leefcomfort ongeacht het weer! Wanneer u tijdens een regenbui de lamellen sluit geniet u extra regenbescherming. De gepatenteerde lamellen zijn zo ontwikkeld dat indien de lamellen opendraaien na een regenbui het water afgevoerd wordt naar de zijkant zodat het meubilair op het terras beschermd blijft. De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare wandelementen die aanvullende beschutting realiseren. Dankzij verschillende opties kan het terras van s morgens vroeg tot s avonds laat gebruikt worden. Zo wordt een extra leefruimte gecreëerd. De overkapping kan voorzien worden van verlichting verwarming en luidsprekers. Een regen en windsensor zorgen voor extra gebruiksgemak. Oneindige personalisatiemogelijkheden Door het toevoegen van zijelementen ontstaan eindeloze personalisatiemogelijkheden.

Contacteer ons