Resultaten voor lamellen terrasoverkapping

lamellen terrasoverkapping
Afsluitbare terrasoverkapping met zonwerend dak en kantelbare lamellen Camargue Renson Outdoor Livios.
Afsluitbare terrasoverkapping met zonwerend dak en kantelbare lamellen Camargue. 0032 056 62 71 11 Website Volg ons op Volg. Deze informatie wordt gebracht door Renson Outdoor en is dus niet geschreven door Livios. Afsluitbare terrasoverkapping met zonwerend dak en kantelbare lamellen Camargue. Ervaar hoe uw leven verandert als u meer tijd buiten kan doorbrengen. Een tijdloos design en oneindige personalisatiemogelijkheden deze terrasoverkapping past zich aan uw woning aan. Kantelbare zonwering laat u toe om de ideale lichtinval en ventilatie te realiseren.
Lamellendak Livinshades Terrasoverkappingen in hout.
Ik wil graag een offerte. Terrasoverkapping met lamellendak volledig in hout. Ik wil graag een offerte. HOTwood essenhout is de meest ecologische houtsoort en heeft duurzaamheidsklasse 1. Het hout is van hoge kwaliteit foutvrij stabiel en vormvast. Ideaal voor buiten dus! Uniek volledig in hout. Livinshades zijn niet enkel praktisch maar ook zeer esthetisch. In het strakke design ziet u enkel hout géén kunststof onderdelen. Dit resulteert in een zeer warme uitstraling. Hierin zijn wij de enige partij op de markt! De aluminium bovenkant zorgt voor maximale waterdichtheid. Livinshades houten terrasoverkappingen met motorgedreven lamellendak.
Lamellenoverkapping Jumbo Terrasoverkappingen.
Vanuit de luie stoel. De geopende lamellen zorgen voor een constante stroom frisse lucht. Omdat deze buitenlucht circuleert zorgt dat voor de nodige verkoeling. Schaduw én frisse lucht. De terrasoverkapping met lamellen is praktisch. Maar ook ongekend mooi. De strakke lamellen vormen een levensgroot geometrisch patroon dat tot de verbeelding spreekt. Een sterk architectonisch element in elke aanbouw. Harmonieus als u een moderne woning hebt. Stijlvol en eigentijds bij een landelijke woning. Dankzij het minimalistische design laat de lamellen terrasoverkapping uw woning altijd in zijn waarde. Daar is over nagedacht. Het unieke van de lamellen is dat zij een volwaardig dak vormen. Geopend brengen ze daglicht en verse lucht.
Lamellenoverkapping V860 Levanto.
Vrijstaand Lamellenoverkapping V860 Levanto. De lamellenoverkapping Levanto is een exclusieve vrijstaande lamellen overkapping. Voorzien van uniek electrisch met afstandsbediening beweegbaar aluminium lamelendak. Het lamellendak kunt u gemakkelijk electrisch open en sluiten met de bijgeleverde afstandsbediening van Somfy. De V860 Levanto heeft een strak design brede lamellen en robuuste poten. Bij gesloten lamelen is het dak nagenoeg waterdicht. Bij ons nu zonder meerprijs beschikbaar in alle RAL kleuren en beschikbare structuurlakken zonder meerprijs. Maximaal 7000 mm breed vanaf 4000 mm gekoppeld met tussenstaander. Maximaal 4893 mm diep. Inclusief 4 palen lengte 2500 mm. Lamellenpakket 90 graden electrisch open en dicht. Montage voeten voor de palen.
Terrasoverkappingen pergola RENSON België.
Deze terrasoverkapping bestaat uit een aluminium structuur met geïntegreerde Fixscreen-technologie. Deze eenvoudige en praktische terrasoverkapping biedt een zonwerend dak met roteerbare lamellen. Een innoverende terrasoverkapping met een lamellendak dat langs de zijden afgesloten kan worden door windvaste Fixscreens glazen schuifwanden Loggia schuifpanelen of een combinatie hiervan. De Toscane is de nieuwste aanwinst in het uitgebreide assortiment terrasoverkappingen van RENSON. Van deze strakke modulaire terrasoverkapping wordt het uitschuifbaar vouwdak aangedreven door de gepatenteerde Pergotenda technologie. Deze nieuwste en meest exclusieve telg in het assortiment terrasoverkappingen van RENSON is voorzien van aluminium lamellen in het dak die roteren en opengeschoven kunnen worden.
Levanto een vrijstaande overkapping met kantelbare lamellen.
your comfort is our concern. Vrijstaande overkapping met lamellen. De Levanto is een elegante vrijstaande overkapping met kantelbare lamellen. De lamellen openen en sluiten met slechts één druk op de knop de fluisterstille en vakkundig weggewerkte motor doet vervolgens al het werk. U kunt spelen met het licht en wanneer u wilt een schaduwrijke plek creëren in uw tuin. Als de lamellen zijn gesloten is de overkapping bovendien spatwaterdicht. Laat u overweldigen door de gedetailleerde afwerking robuuste aluminium constructie en het strakke design. De Levanto is een echte eyecatcher in uw tuin.
Terrasoverkapping / Pergola Algarve Renson Outdoor Terrasoverkappingen Lamellendaken Pergola's.
Genieten van een optimaal leefcomfort ongeacht het weer! Wanneer u tijdens een regenbui de lamellen sluit geniet u extra regenbescherming. De gepatenteerde lamellen zijn zo ontwikkeld dat indien de lamellen opendraaien na een regenbui het water afgevoerd wordt naar de zijkant zodat het meubilair op het terras beschermd blijft. De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare wandelementen die aanvullende beschutting realiseren. Dankzij verschillende opties kan het terras van s morgens vroeg tot s avonds laat gebruikt worden. Zo wordt een extra leefruimte gecreëerd. De overkapping kan voorzien worden van verlichting verwarming en luidsprekers. Een regen en windsensor zorgen voor extra gebruiksgemak. Oneindige personalisatiemogelijkheden Door het toevoegen van zijelementen ontstaan eindeloze personalisatiemogelijkheden.
Terrasoverkapping Thorgatec Pergola Agava.
toepassingen woning terras zwembad losstaand in de tuin carport veranda horeca openbare gebouwen. Terrasoverkapping lamellendak of vrijstaande pergola. Stijlvol meer en langer van het buitenleven genieten ongeacht de weersomstandigheden dankzij de minimalistische terrasoverkapping met kantelbare lamellen Pergola Agava. Dit aluminium lamellendak zorgt voor een buitengewone beleving van loungen zetelen en tafelen in de tuin of op je terras. Horizontaal zonwerend ventilerend volledig waterdicht kantelbaar lamellendak dat langs de zijden afgesloten kan worden zorgt voor een aangenaam buitenleven. De aluminium geëxtrudeerde lamellen zijn tot 150 kantelbaar. Deze moderne terrasoverkapping aanpalend aan een bestaande gevel aanbouw of als vrijstaande zelfdragende aluminium structuur pergola in de tuin met geïntegreerde windvaste screens schuifpanelen glasschuifwanden etc. betekent een volwaardige tuinkamer een sfeervolle buitenruimte voor alle seizoenen.

Contacteer ons