Meer resultaten voor overkapping

overkapping
overkapping ADEMLOOS.
De Vlaamse Regering heeft een intendant aangesteld voor de overkapping van de Antwerpse Ring. Het team rond Alexander d'Hooghe, hoogleraar Ruimtelijke Ordening aan de prestigieuze Amerikaanse universiteit MIT, krijgt twee jaar de tijd en 23, miljoen euro om de overkapping te onderzoeken én met een gedragen oplossing te komen.
Deze zes teams zullen overkapping van de Ring vormgeven Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Inschrijven kan via www.overdering.be. Oosterweel en overkapping Ring. Meer over Oosterweel en overkapping Ring. 22 miljoen euro voor overkapping Ring dankzij efficiënt baggeren. Vandaag heeft het fonds voor de overkapping van de Antwerpse Ring 543, miljoen euro. 22 miljoen euro.
Overkapping ring Antwerpen.
De brief over de overkapping is door het hele college goedgekeurd, ook door Open VLD, maar over het te volgen traject verschillen de liberalen wel van mening met hun Antwerpse coalitiepartners N-VA en CDV. Kosten" overkapping kunnen worden terugverdiend" Auteur: Pieterjan Huyghebaert.
Overkapping prijzen en realisaties Overkappingen.be.
Een landelijke overkapping zorgt voor een erg rustieke sfeer in je tuin. Dit type overkapping past perfect bij een huis met een klassieke stijl. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een houten overkapping om deze klassieke sfeer in de verf te zetten.
Wat is een geslaagde overkapping? Ringland.
Ringland Ontwerp mee Wat is een geslaagde overkapping? Wat is een geslaagde overkapping? Wat is een geslaagde overkapping? Een geslaagde overkapping is meer dan even snel een dak op de Ring leggen en klaar is Kees. Lees hieronder meer over de basisprincipes van Ringland rond mobiliteit, leefbaarheid en stadsontwikkeling.
overkapping ring ADEMLOOS.
Van Besien wil vaart in studie overkapping. In het regeerakkoord stond dat de Vlaamse regering een studie naar de overkapping van de Antwerpse Ring zou uitvoeren. Volgens Wouter Van Besien Groen wordt daar geen werk van gemaakt. Groen Van Besien overkapping ring.
overkapping Etion.
Forum voor geëngageerd ondernemen. De overkapping: zorgvuldig stakeholdermanagement. Hoe ontwarde overkappingsintendant Alexander DHooghe de discussie over de Antwerpse ring? Cruciaal blijkt een beproefde methode om stakeholders breed en intensief te betrekken. Lees verder over De overkapping: zorgvuldig stakeholdermanagement. Meer artikels in onze kennisbank.
Eurosol aluminium overkappingen.
Een overkapping zorgt voor beschutting zowel tegen zon als tegen wind en regen. vaste overkappingen doen dienst als terrasoverkapping, carport, deurluifel, etc. beweegbare terrasoverkappingen in alle soorten, kleuren en afmetingen. rondom voorzien van een al dan niet beweegbare wand, geniet u van alle seizoenen.

Contacteer ons