Meer resultaten voor overkapping

overkapping
overkapping ADEMLOOS.
Intendant over TOEKOMST Antwerpse Ring. Waarom geeft de overkappingsintendant nu al een persconferentie? Alexander DHooghe wil zich de komende weken en maanden in het debat gooien over de toekomst van de Antwerpse Ring. Hij is vast van plan om zeer transparant te communiceren. Bovendien ziet hij zich samen met zijn team als een mediator tussen de verschillende betrokkenen overheden actiegroepen burgers professionals. Daarbij gaat hij op zoek naar gedeelde waarden en principes. 2 jaar Ringland cut the kap. Het collectief Ringland dat ijvert voor een volledige overkapping van de Antwerpse ring viert zijn tweede verjaardag. Maar valt er eigenlijk wel zoveel te vieren?
3 in 1 Carports.
Luifels Luifel Overkapping Verhofsté.
Een luifel aan de inkom bepaalt de uitstraling van een gebouw en vormt het lokaal herkenningspunt voor een bedrijf. Wij voorzien gebouwen ondergrondse parkings van luifels.
I.D. Kunststoffen Overkappingen van aluminium.
Bezoek onze webshop Vraag je gratis offerte aan. Buiten maar toch binnen. De ideale overkapping is natuurlijk de overkapping die voldoet aan de wensen van u en uw gezin en die tevens de perfecte aanvulling is van uw huis. Alles wordt perfect op maat gemaakt. Duurzaam stabiel én onderhouds-vriendelijk. Lees meer over terrasoverkappingen. Extra woonplezier het hele jaar door. Regen of geen regen u geniet van het buitengevoel. Tuinmeubelen kussens blijven droog het hele jaar door. Droge overgang van buiten naar binnen. Zeer weinig onderhoud wegens onderhoudsvrije materialen.
Deze zes teams zullen overkapping van de Ring vormgeven Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Maak van Antwerpen jouw startgemeente! Deze zes teams zullen overkapping van de Ring vormgeven. 17/08/2017 om 1005 door Karin Vanheusden. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Zes internationaal befaamde ontwerpteams zullen van 6 tot 13 september de Antwerpse wijken intrekken om er te luisteren naar hoe burgers en organisaties de overkapping van de Ring zien. Deze zes Ringdagen ingedeeld per segment van de te overkappen Ring zijn een initiatief van intendant Alexander DHooghe.
Lamellen terrasoverkapping lamellendak.
Buiten een strak en minimalistisch design valt het horizontale dak met lamellen meteen op bij deze lamellendaken. Het is de overkapping voor exclusiviteit omdat het sterke en duurzame ontwerp met stalen versterkingen geen overkapping is die in de massamarketing terechtkomt. Dit lamellendak past zowel bij moderne als klassieke gebouwen en is verkrijgbaar in kleur en structuur naar keuze. Het Compact en Premium lamellendak zijn ideaal als u een overkapping zoekt dat sterk duurzaam exclusief en een eye-catcher is! Overkapping voor terras en tuin. Vaste voor aanbouw of vrijstaande overkapping. Elektrisch bediend via afstandsbediening. Aluminium profielen stalen versterkingen. Premium Compact lamellendak steunpalen 125 mm x 125 mm en frame 180 mm x 125 mm max.
Offerte-aanvraag voor carport/overkapping met gebogen dak Vivandi.
U wenst een gratis offerte aan te vragen voor een carport of overkapping met een gebogen dak. Let er bij het invoeren van de afmetingen op dat u zo exact mogelijke gegevens aan ons bezorgt. Op die manier kunnen wij u een gepaste offerte opmaken. Straat en huisnummer verplicht. Postcode en gemeente verplicht. Gegevens over de carport/overkapping. Type carport/overkapping klik voor voorbeeldfoto's. vrijstaand tegen de muur geplaatst. Onze standaardafmetingen voor breedte en diepte gaan tot 795cm x 400cm. Wenst u hogere maten dat kan in dat geval wordt dit gezien als maatwerk.
Overkappingen en zonwering voor jouw huis.
Welke overkappingen passen goed bij jou in de tuin? Ben je op zoek naar een overkapping? Wil je een goed plekje om de fietsen droog neer te zetten? Ga je voor een overdekt terras waar je ook als het regent heerlijk buiten van de tuin kunt genieten? Misschien zie je jezelf wel lekker in je overdekte buitenkeuken staan. Of denk je over een droogloop naar de schuur of de vuilnisbakken buiten. Welk soort overkapping je ook zoekt bij Brico/Plan-it heb je heel veel keuze. Niet alleen vind je bij ons verschillende soorten en maten overkappingen we hebben ook heel veel verschillende stijlen voor je.

Contacteer ons