Resultaten voor serres

serres
In de serres in Hever Zomerbars.be.
Op een kleine maar gezellige locatie net buiten Mechelen genaamd In de Serres. Voor een klein publiek al wel enkel jaren gekend maar nu ook voor het eerst voor het grote publiek open. Aangevuld met de Eco Deco meubels kan je genieten van een intieme en plantrijke sfeer. Iedereen is welkom tijdens de weekends in de zomer. Kom genieten van een hapje en een drankje en gezellig mee dansen op de beats van enkele locale DJ's. Bezoek de website of ontdek de zomerbars in de buurt.
Ons aanbod van serres veranda's en orangerieën Janssens Alusystems NV Lier België.
Het productengamma beantwoordt aan de verwachtingen van de meest veeleisende tuinder en omvat kassen en serres in diverse afmetingen met ruime keuze in beglazing en toebehoren. Ook thermisch geïsoleerde systemen verandas behoren tot de kerntaken van het bedrijf. De hedendaagse tuinkamer is een staaltje van creatief en technisch vernuft. Zulke verandas staan immers borg voor een leven lang woonplezier en biedt een blijvende meerwaarde aan uw woning. In België is de firma Verandas Janssens BVBA exclusieve verdeler van het veranda-gamma! Janssens NV Mechelsesteenweg 388 B-2500 Lier T. 32 0 15 30 67 80 F.
Het loopt storm voor Koninklijke Serres van Laken alle rondleidingen uitverkocht HLN.be.
Het loopt storm voor Koninklijke Serres van Laken alle rondleidingen uitverkocht. Door Timon Van Mechelen 17/04/17 12u00 belga. In de lente gaan de Koninklijke Serres van Laken elke jaar 3 weken open voor het grote publiek. Dé kans om de vele unieke bloemen en planten te ontdekken net als de prachtige architectuur van Alphonse Balat. En of deze open dagen succes hebben. Alle kaartjes voor een begeleid bezoek zijn ondertussen de deur uit.
Serre of orangerie online kopen met gratis thuislevering MakroShop.be.
Alle serres gratis thuisgeleverd. Ruim aanbod en scherp geprijsd. Gratis retourneren Klantenservice tot 20u
Home Heuvel-Folie-Serres.
Heuvel-Folie-Serres specialiseert zich in folieserres/-kassen van zeer hoge kwaliteit. Wij munten uit omdat wij een constante technische verbetering in kwaliteit en flexibiliteit combineren met de concrete wensen van de tuinders. V-stal biedt u een innovatieve en flexibele oplossing voor de bovenbouw van uw veehouderijbedrijf. De stal is licht heeft een optimale ventilatie en is bovendien erg aantrekkelijk geprijsd. De Folieloods is een bovenbouw constructie die haar oorsprong vindt in de tuinbouw.
Serres ColliShop.
Tussen 25 en 50. Tussen 25 en 50. Tussen 75 en 100. Tussen 75 en 100. Tussen 100 en 200. Tussen 100 en 200. Tussen 200 en 300. Tussen 200 en 300. Tussen 500 en 1000. Tussen 500 en 1000. Tussen 1000 en 1500.
Serrebenodigdheden Serres Serres en tuinhuizen Tuinadvies.
Serrebenodigdheden Serres Serres en tuinhuizen te koop in de webshop van Tuinadvies.
Serres Tuinaccessoires 2dehands.be.
Zoek ook in Franstalige zoekertjes. gratis af te halen.

Contacteer ons