Meer resultaten voor design terrasoverkapping

design terrasoverkapping
Stalen glazen design terrasoverkapping met plat dak.
E en Avantgarde terrasoverkapping geplaatst door Terco, een uniek design project in staal, aluminium en veiligheidsglas. Het Avantgarde model is zeer gegeerd maar niet voor iedereen bereikbaar en wij trachten u uit te leggen waarom dit model zoveel verschil vertoont met andere modellen.
Aluminium design terrasoverkapping.
Uw kinderen of gasten zullen helemaal weg zijn van dit keurig afgedekte plekje in open lucht. Weer, wind, kou, warmte ze vreten aan elk terras, hoe robuust de gebruikte materialen ook mogen zijn. De terrasoverkapping weert deze nefaste invloeden al grotendeels af.
Terrasoverkappingen van Jumbo: design overkappingen.
Of het nu gaat om de houten terrasoverkappingen, de aluminium terrasoverkappingen, de stalen of lamellen overkappingen of een complete buitenkamer. Het gaat om vakmanschap en sfeer. Verken de details en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan. Kies voor een Jumbo overkapping.
Zonwering, Garagepoorten, Rolluiken, Terrasoverkapping, Vliegenramen, Automatisatie van o.a. Renson: Pascal Van Gompel te Mol Turnhout Antwerpen.
Alle zijelementen, bedrading en bevestingselementen worden subtiel en praktisch onzichtbaar geïntegreerd in de aluminium structuur. RENSON combineert met deze terrasoverkapping dus z'n' gekende kwaliteit en design met de vouwdaktechnologie, en dat in grote afmetingen tot 65, m diep en 13 m breed.
Terrasoverkapping Winsol.
Vermijd je liever een stevige wind? Of hou je het hoofd liever droog wanneer je op jouw terras geniet van een drankje? Dan is een terrasoverkapping de ideale oplossing. Corradi Elegantie in design. Laat je verleiden door dit elegante Italiaans design.
Terrasoverkappingen Tuinkamers Fraai design.
Droom niet langer van een terrasoverkapping vervul uw wensen en creëer een heerlijke zitplek die van het vroege voorjaar tot het late najaar gebruikt kan worden. Het nieuwe dak SDL Anova, met een zeer fraai en modern design, is door de modulaire opbouw zeer aantrekkelijk geprijsd en staat binnen een halve dag!
design overkapping voor uw terras of carport.
Mission statement de design overkapping. Uw terrasoverkapping vast of vrijstaand van de woning. Uw lounge overkapping, heerlijk genieten ongeacht het weer! Ook uw design carport wordt door ons op maat voor u ontworpen! Overkapping voor uw lounge terras. Terrasoverkapping op maat!
Corradi Terrasoverkapping Winsol.
De Pergotenda Iridium biedt je de oplossing tegen zon en regen. Deze aluminium terrasoverkapping bevestig je aan de gevel waarbij je kan kiezen tussen een hellende of horizontale bovenstructuur. Door zijn simpel maar prachtig design staat de Pergotenda Palladia mooi op ieder terras.

Contacteer ons